Μια δωροκαρτα, επτα αγαπημενα Brands!

Ο Όμιλος VLM (Voici la Mode) συνεχίζει δυναμικά την παρουσία του στην Kυπριακή αγορά με την εισαγωγή της πρωτοποριακής δωροκάρτας VLM gift card.

 

Ο Όμιλος χαρακτηρίζεται διαχρονικά για τις καινοτόμες πρακτικές του, την υψηλή ποιότητα και εξυπηρέτηση που προσφέρει στους πελάτες του για πάνω από 60 χρόνια σε όλα τα Brands που αντιπροσωπεύει.

Από τις αρχές Μαρτίου, ο Όμιλος VLM προσφέρει την VLM gift card στην οποία θα συμμετέχουν όλα τα Brands του Ομίλου: Marks and Spencer, Celio, Etam, Undiz, Sfera, Accessorize και το Café la Μode.

 

 

Όλοι γνωρίζουμε πόσο χρονοβόρο είναι να επιλέξουμε το τέλειο δώρο για φίλους, συγγενείς και αγαπημένα άτομα. Με την VLM gift card, η επιλογή αυτή γίνεται πιο εύκολη και πολύ ξεχωριστή, δίνοντας τη δυνατότητα στους αγαπημένους σας να επιλέξουν δώρα ανάμεσα από τα μοναδικά Brands του Ομίλου. Στα Brands θα βρείτε αμέτρητες επιλογές σε γυναικεία, ανδρική και παιδική μόδα ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ και είδη σπιτιού.  Επίσης επιλογές από lingerie των γαλλικών Brands Etam και Undiz.

 

Η χρήση της κάρτας είναι πολύ απλή. Πιστώνεις την κάρτα με το χρηματικό ποσό που επιθυμείς στα ταμεία των καταστημάτων όλων των Brands του Ομίλου (Marks and Spencer, Celio, Etam, Undiz, Sfera, Accessorize και το Café la Μode) και την προσφέρεις ως δώρο στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Το ποσό της κάρτας εξαργυρώνεται σε όλα τα Brands του Ομίλου, ολόκληρο σε μια συναλλαγή ή και τμηματικά, στα διάφορα Brands, ανάλογα με την επιθυμία του πελάτη/ παραλήπτη.

 

H ενέργεια αυτή αποτελεί ακόμη μια κίνηση του Όμιλου VLM μέσα στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξής και εξέλιξης του, με στόχο την προσφορά υψηλής ποιότητας προϊόντων και άριστης εξυπηρέτησης.

Βρείτε την σε όλα τα καταστήματα του ομίλου στο Nicosia Mall!

 

 

CONTACT DETAILS

OPENING HOURS

MON – SAT    10:00 – 20:00
SUNDAY         11:00 – 19:30

MON – SUN    12:00 – 22:00 
                         

MON – FRI    16:30 – 00:00
SAT – SUN    11:30 – 00:00

MON – SAT    08:30 – 20:00
SUNDAY         09:00 – 20:00

MON – SUN    08:30 – 22:00 
                       

MON – FRI    10:00 – 22:00
SAT – SUN    10:00 – 23:00

The Mall will be closed: 25 December, 1 January, Easter Sunday and 15 August.      

Shops will be closed: 26 December, 2 January, 6 January, Green Monday, 1 April, Easter Monday and 1 May.

Opening Hours for shops may vary. Please check the store directory for details.