Το Nicosia Mall γιορτάζει το Πάσχα με 150 Incredible δώρα!

Με ένα μοναδικό πασχαλινό διαγωνισμό, το Nicosia Mall υποδέχεται την Άνοιξη, χαρίζοντας 150 incredible δώρα!

Με 150 μοναδικά δώρα από τα καταστήματά του, το Nicosia Mall επέλεξε να υποδεχθεί την Άνοιξη και να γιορτάσει το Πάσχα, προσκαλώντας σας να τα διεκδικήσετε μέσα από τον incredible διαγωνισμό του!

Δυο από τους τυχερούς θα κερδίσουν τα μεγάλα δώρα του διαγωνισμού, που είναι μία κουζινομηχανή Bosch MUM5XW20 κι ένας πολυμάγειρας Bosch MUC11W12 και τα δυο προσφορά του PUBLIC.

Η νέα πανίσχυρη κουζινομηχανή Bosch MUM5XW20, είναι ο ιδανικός σας σύμμαχος για να φτιάξετε σπιτικό ψωμί, ζυμαρικά, πίτες, γλυκές και αλμυρές συνταγές, κέικ, τσουρέκια, πίτες, κοκ και πολλά άλλα με απόλυτη ακρίβεια, ευκολία και τέλεια αποτελέσματα. Το σύστημα 3D Planetary Mixing εξασφαλίζει ομοιογένεια σε κάθε μείγμα, ενώ η ενσωματωμένη ζυγαριά και ο χρονοδιακόπτης προσφέρουν ακρίβεια στη μέτρηση των υλικών αλλά και στη διάρκεια επεξεργασίας.

Ο πολυμάγειρας Bosch MUC11W12 προσφέρει εύκολο και γρήγορο μαγείρεμα με εγγυημένα αποτελέσματα. Διαθέτει 48 προγράμματα που σας επιτρέπουν να μαγειρέψετε και να απολαύσετε μια μεγάλη ποικιλία πεντανόστιμων πιάτων, όπως σούπες, φαγητά στον ατμό, μαγειρευτά κατσαρόλας, τηγανητά, ριζότο, ζυμαρικά, όσπρια, φαγητά σε σακούλα κενού αέρος, κρέας, ψάρι, επιδόρπια, κέικ και πολλά. Διαθέτει ακόμα μεγάλο εύρος θερμοκρασίας, χρονοδιακόπτη για να ρυθμίσετε την ώρα που επιθυμείτε να ολοκληρωθεί το μαγείρεμα, όπως και καλάθι δύο επιπέδων για να μαγειρεύετε στον ατμό 2 υλικά ταυτόχρονα (πχ κρέας και λαχανικά).

Τα υπόλοιπα incredible δώρα του διαγωνισμού προσφέρουν τα καταστήματα Αle The Non Usual Casual, Anna Maria Mazaraki Athens, Collective, L’ Occitane, Beauty Line, Tavernaki, Under Armour, Cream Dust, Napapijri, Piazza Italia, Folli Follie, Calzedonia, Coffee Berry, Links London, Swarovski, Intimissimi Italian Lingerie, Swatch, Trends by L’Oreal Pari & Maybelline New York, Puma, Crocs, Taco Bell, KFC, H&B, Verde Caferesto, Café Nero, Burger King, Attrativo, Cinnabon, Pizza Hut, Terranova, Starbucks και Nike.  

Οι νικητές ανακοινώνονται σστον λογαριασμό του Nicosia Mall στο Instagram εντός 3 εργάσιμων ημερών από τη διεξαγωγή της σχετικής κλήρωσης.

Για να συμμετέχετε στο Διαγωνισμό http://www.nicosiamall.com/news/incredible-easter-surprise

CONTACT DETAILS

OPENING HOURS

MON – SAT    10:00 – 20:00
SUNDAY         11:00 – 19:30

MON – SUN    12:00 – 22:00 
                         

MON – FRI    16:30 – 00:00
SAT – SUN    11:30 – 00:00

MON – SAT    08:30 – 20:00
SUNDAY         09:00 – 20:00

MON – SUN    08:30 – 22:00 
                       

MON – FRI    10:00 – 22:00
SAT – SUN    10:00 – 23:00

The Mall will be closed: 25 December, 1 January, Easter Sunday and 15 August.      

Shops will be closed: 26 December, 2 January, 6 January, Green Monday, 1 April, Easter Monday and 1 May.

Opening Hours for shops may vary. Please check the store directory for details.